Evenementen Duindigt

Renbaan Duindigt is niet alleen geschikt voor een dagje uit, maar is tevens een geweldige locatie voor het organiseren van evenementen en is af te huren voor derden. Het ligt centraal, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én er zijn voldoende (gratis!) parkeerplaatsen. Het terrein is groot en er zijn voldoende overdekte ruimtes in het geval van slecht weer. De locatie van Renbaan Duindigt is uitermate geschikt voor evenementen met paarden, maar ook voor grote groepen.

Zo kan de locatie van Duindigt bijvoorbeeld afgehuurd worden voor:

  • studentenverenigingen;
  • borrels;
  • vergaderingen;
  • grotere evenementen waarvoor het grote middenstuk van de renbaan gebruikt kan worden.

Naast de vaste koersdagen zijn er regelmatig leuke evenementen op Renbaan Duindigt. Zie hieronder de agenda voor de evenementen de komende tijd:

15 augustus | PMU Racedag

draverij Duindigt

Op deze dag zijn er speciale races die live worden uitgezonden in Frankrijk en waar in heel Europa op gewed kan worden.
Het is een speciale lunchkoers en start om 10.30 uur. De entree voor deze dag is gratis.

25 augustus | Derby dag

2043-koers09-024

Ieder jaar strijden de beste Nederlands gefokte driejarige dravers om de hoogste eer die er voor hun jaargang is te bereiken: de Derby.Op deze dag zijn er speciale races die live worden uitgezonden in Frankrijk en waar in heel Europa op gewed kan worden.

28 augustus | PMU Racedag

foto-draverij1

Op deze dag zijn er speciale races die live worden uitgezonden in Frankrijk en waar in heel Europa op gewed kan worden.
Op zijn frans noemen we dit een Semi-nocturne, of terwijl een begin van de avond koers en start om 17.00 uur. De entree voor deze dag is gratis.

8 september | Racedag en kranslegging

kranslegging

Op Duindigt staat een oorlogsmonument voor de parachutisten die tijdens het einde van de tweede Wereldoorlog voedsel hebben gedropt.
Bij dit monument worden op deze dag kransen gelegd ter ere van 75 jaar Market Garden Arnhem. Een mooi moment om terug te denken aan onze vrijheid.
En de paarden lopen deze dag extra hard natuurlijk.

13 oktober | Westland dag en Horseboard demo

Foto copyright Martijn van Akkerveeken.

Deze dag is mogelijk gemaakt door onze vrienden van het Westland. Een gezellige dag waar iedereen welkom is.
Speciaal voor deze dag hebben we een demonstratie Horseboarden. Kijk hoe een waaghals op een skateboard achter een paard staat.
Eens kijken wat er sneller gaat? Een sulky of een skateboard. Wat denkt U?

27 oktober | Afsluiting en Monté-draverij demo

monté

Dit is alweer de laatste dag van het race seizoen. De paarden exploderen nog één keer voor de eerste prijzen. Iedereen weet dat jockeys op een galopperend paard zitten en pikeurs op een sulky achter een draver zitten, maar wat nu als je óp een draver gaat racen? Dat noemen we Monté-draverijen. Een hele nieuwe sport in Nederland, maar zeker niet makkelijk. Kijk op NH Bokt TV hoe zwaar deze sport is.

Groepsevenementen koersdagen:

Ascot is de beroemde racebaan in Engeland. Dames en heren in mooie kostuums nippend aan een drankje. Wie wil dat niet beleven? Maar, daarvoor hoef je niet helemaal naar Engeland. Duindigt is al 113 jaar oud dé renbaan in Nederland waar Arabieren en Engelse volbloeds om de prijzen strijden. Kom met een groep naar een koersdag en maak er een echte “Ascot dag” van. Je kunt het zo gek maken als je wilt: met catering, muziek en aankleding. Wij denken graag mee.

Renbaan Duindigt afhuren voor paardenevenementen

Op zoek naar een mooi terrein voor een clinic, training, wedstrijd of ander paardenevenement? Renbaan Duindigt dé ideale plek!

Wij hebben voldoende ruimte om paarden en trailers kwijt te kunnen en het terrein is groot met vele mogelijkheden. Vaste tribunes en catering zijn aanwezig. Wij bespreken graag de opties.

Feest organiseren op Renbaan Duindigt

Een feest organiseren in de buitenlucht voor 250 tot 5000 man, dat kan niet overal. Bij Duindigt wel. Wij hebben de juiste vergunningen en er is veel mogelijk op ons terrein. Catering is aanwezig. En natuurlijk verzorgen we indien gewenst speciaal voor dit feestje enkele demo koersen.