Evenementen Draf- en Renbaan Duindigt

Renbaan Duindigt is niet alleen geschikt voor een dagje uit, maar is tevens een geweldige locatie voor het organiseren van evenementen en is af te huren voor derden. Het ligt centraal, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én er zijn voldoende (gratis!) parkeerplaatsen. Het terrein is groot en er zijn voldoende overdekte ruimtes in het geval van slecht weer. De locatie van Renbaan Duindigt is uitermate geschikt voor evenementen met paarden, maar ook voor grote groepen.

Zo kan de locatie van de Draf- en Renbaan bijvoorbeeld afgehuurd worden voor:

  • studentenverenigingen;
  • borrels;
  • vergaderingen;
  • grotere evenementen waarvoor het grote middenstuk van de renbaan gebruikt kan worden.

Naast de vaste koersdagen zijn er regelmatig leuke evenementen op Renbaan Duindigt. 

Renbaan Duindigt afhuren

Renbaan Duindigt | een geweldig dagje uit voor jong en oud

Een feest organiseren in de buitenlucht voor 250 tot 5000 man, dat kan niet overal. Bij Draf- & Renbaan Duindigt wel. Wij hebben de juiste vergunningen en er is veel mogelijk op ons terrein. Catering is aanwezig. En natuurlijk laten we, indien gewenst, graag zien waar het op de renbaan om draait, zoals een demonstratie rennen, draverij of polo. Er is veel mogelijk.. Wij bespreken graag de opties.

Groepsevenementen Koersdagen

Volg een koers en waag een gokje op renbaan Duindigt in Wassenaar

Ascot is de beroemde racebaan in Engeland. Dames en heren in mooie kostuums nippend aan een drankje. Wie wil dat niet beleven? Maar, daarvoor hoef je niet helemaal naar Engeland. Maar daarvoor hoef je niet helemaal naar Engeland. Duindigt bestaat sinds 1906 en is daarmee de oudste en nu ook enige renbaan in Nederland waar Arabieren en Volbloeds om de prijzen strijden. Natuurlijk komen de dravers ook elke koersdag in actie, want Nederland staat bekend om haar goede dravers. Kom met een groep van de manege, je studentenvereniging, vrienden of collega’s van je werk naar een koersdag en maak er een echte Ascot dag van. Je kunt het zo gek maken als je wil, met catering, muziek en aankleding. Wij denken graag mee.

Paardenevenementen op Draf- & Renbaan Duindigt

Duindigt Dag van het Paard

Op zoek naar een mooi terrein voor een clinic, training, wedstrijd of ander paardenevenement? Renbaan Duindigt is dé ideale plek!

Wij hebben voldoende ruimte om paarden en trailers kwijt te kunnen en het terrein is groot met vele mogelijkheden. Vaste tribunes en catering zijn aanwezig. Wij bespreken graag de mogelijkheden.