Renbaan Duindigt | een geweldig dagje uit voor jong en oud

Informatie-avond Duindigt 13 oktober 2021

In de afgelopen drie jaar is een plan ontwikkeld om de paardensport op deze historische plek voor de lange termijn te behouden en te versterken. In het plan blijft de draf- en renbaan op de bestaande plek waarmee de huidige landschappelijke open vlakte blijft bestaan. Binnen de draf- en renbaan worden nieuwe voorzieningen ontwikkeld voor andere hippische activiteiten.

Een team van deskundigen, onder leiding van initiatiefnemer Gerard Hoetmer stelt in samenwerking met de gemeente Wassenaar een Stedenbouwkundig Programma van Eisen op voor het nieuw te ontwikkelen paardensportcomplex, dat de draf- en rensport op deze historische locatie moet behouden en moet voorzien in faciliteiten voor de hippische top-, breedte- en recreatiesport. 

Op 13 oktober 2021 is er een informatie-avond op de Draf- en Renbaan Duindigt.Tijdens de bijeenkomst neemt het projectteam u mee in de plannen en hoort graag uw suggesties en ideeën. Ook wordt aandacht besteed aan het vervolgproces. Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur.

Aanmelden via drafrenbaanduindigt@gmail.com