Sponsoring

Wil je jouw bedrijf eens uitlichten of een leuke dag uit organiseren met medewerkers of familie? Of een koers sponsoren en indruk maken op zakenrelaties? Renbaan Duindigt biedt verschillende sponsormogelijkheden zodat bedrijven zich kunnen laten zien. Naast de prachtige omgeving heeft Duindigt hele goede cateringmogelijkheden en veel ruimte om een gezellige dag te beleven.

Renbaan Duindigt | een geweldig dagje uit voor jong en oud

Koers sponsoren

De (bedrijfs-)naam is tijdens deze koers dé naam van de draverij of ren en zal genoemd worden in alle koersboekjes en tijdens de aankondigingen. Na de koers mag u met uw gezelschap de grasbaan op om de winnaar te huldigen en er volgt een feestelijk fotomoment. Het sponsoren van een koers zorgt voor naamsbekendheid en geeft de kans om een gezellige middag te beleven met medewerkers, relaties of familie. Daarnaast help je als liefhebber van de draf- en rensport natuurlijk mee om het prijzengeld aantrekkelijk te maken voor de deelnemers!

Dagsponsoring

Onder dagsponsoring wordt verstaan; de promotie en ondersteuning van een hele koersdag met daarin een belangrijke koers als de “De gouden Zweep” of “De grote Prijs Lage der Landen”.

Hierbij is heel veel mogelijk – o.a. afhankelijk van het aantal gasten en het gesponsorde bedrag – zoals:

een high tea, een (koud) buffet, een aangeklede borrel

rondleiding o.a. op het stallenterrein en het museum van de Nederlandse Draf- en Rensport

kindercircus, clown, schminken en ponyrijden

ophangen van vlaggen van het bedrijf

plaatsen van bedrijfsauto’s

naam geven aan een koers die op ‘ uw’ dag verreden wordt. Deze naam wordt vermeld in het programma en wordt omgeroepen

het overhandigen van bloemen aan de winnende eigenaar van ‘ uw’ koers

Aangezien dit een dusdanig grootschalig en “sponsor specifiek” evenement betreft, nemen wij graag de tijd om dit persoonlijk met u te bespreken.

Renbaan Duindigt | een geweldig dagje uit voor jong en oud